Adventkyrkan

Helsingborgs Adventkyrka

Studera Bibeln?

Har du läst Bibeln någon gång?
Varför behöver du göra det nu?
En aktuell bok för alla släktled?

Missa inte chansen att studera Bibeln - Guds Ord (Ps. 119:105). Du finner svaren på alla livsfrågor i denna underbara bok. Det sanna hoppet om evigt liv och Jesu snara återkomst är ämnen som du behöver lära känna från Bibeln, för att vara redo inför den kommande krisen (Rom. 15:4 och 2 Tim. 4:3). Trots all villfarelser i vår tid kan Jesus ändå uppenbara Guds kärlek till dig i Bibeln, och visa dig människosläktets historia, nutid och framtid genom profetionrna i Daniels bok och Uppenbarelsen i Bibeln (Dan. 12:4, Upp. 1:3).

Därför önskar vi hjärtligt inbjuda dig till en Bibelstudie-kurs med en grupp av nya människor i Helsingborg. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Guds rikliga välsignelser!